Iščite po spletni strani
Blog
19.10.2021.

KAJ SO "LOUNGE" OBLAČILA IN ZAKAJ JIH POTREBUJETE V SVOJI OMARI?

"Lounge" oblačila ali oblačila za prosti čas predstavljajo udobje in eleganco. Razkrivamo vse, kar morate vedeti o novem modnem trendu, ki je hitro obnorel ženske po vsem svetu.

Nekaj časa smo potrebovali, da smo se navadili na pogostejše delo od doma in na splošno ostajanje doma. Pravzaprav smo za to potrebovali veliko časa, potem pa je to postal naš vsakdan. Zdaj si ne moremo predstavljati trenutka, ko se bomo vsi vrnili v pisarne in normalno delovali, kot smo to počeli pred letom in pol. Naš čas je postal samo naš in udobje zahteva, od katere ne odstopamo.

Nov vsakdan nam je prinesel tudi nove navade. Začeli smo telovaditi doma, našli nove hobije, ki so nam zapolnili dneve, v svoj besedni zaklad vključili nove besede in postavili nove zahteve glede oblačenja. Tako so skoraj čez noč oblačila za prosti čas našla svoje mesto v omarah žensk po vsem svetu - modni trend, ki je na novo opredelil osnove domačih oblačil ter jih naredil drugačne, udobnejše in privlačnejše. Veliko bolj privlačne!

Kaj so "lounge" oblačila in zakaj so posebna?

Ena od največjih prednosti oblačil za prosti čas je dejstvo, da ste lahko v njih popolnoma sami s seboj in se počutite, kot da nosite stvari za milijon dolarjev. So popolna v vseh pogledih, ne glede na to, ali delate od doma ali se doma samo sproščate. V njih lahko skočite v trgovino, na tržnico, na bankomat, si nadenete neurejen čop, ste brez ličil in se počutite kot milijon dolarjev.

Branje knjig v najljubšem domačem kotičku, uživanje ob kavi ali čaju s prijateljico, poslušanje glasbe in deževni dnevi so dobili povsem drugačno noto, saj smo preizkusili oblačila, ki so del kolekcije loungewear s podpisom Soul Studio by Lussari.

Ta oblačila so mehkejša, udobnejša, prijetnejša in privlačnejša od vseh drugih domačih oblačil, zato so videti prefinjeno, ne glede na to, kje in kako jih nosite.

Bistvena razlika med oblačili za prosti čas in pižamami, ki jih pogosto nosimo tudi doma, ter športnimi kosi, ki jih nosimo na treningih in med vsakodnevnimi dejavnostmi, je v materialih, uporabljenih pri izdelavi, krojih in celo v tonih, ki prevladujejo pri teh oblačilih. Namesto ožjih krojev, svetlih barv in vzorcev ter materialov, kot so volna, flanel ali poliester, v kolekcijah oblačil za prosti čas prevladujejo nevtralne barvne palete in materiali, kot sta modal in mešanica bombaža.

Kateri tipi športnih oblačil obstajajo?

Beseda, ki najbolje opisuje oblačila za prosti čas, je prilagodljivost! Čeprav so bila prvotno zasnovana za zagotavljanje udobja doma, ni nujno, da so oblačila za počitek namenjena kot domača oblačila. Nekatera oblačila je mogoče zlahka nositi med treningom, na sprehodih, pri sproščenih dejavnostih, ki jih običajno izvajamo ob koncih tedna, pa tudi v drugih priložnostnih okoliščinah, ki omogočajo neformalnost.

Med oblačili za prosti čas izstopajo spodnji deli, med katerimi prevladujejo hlače medtem, ko med zgornjimi deli prevladujejo jopice s kapuco, majice, bodiji in obleke. Tu je priložnost, da se seznanite z oblačili za prosti čas nove blagovne znamke Soul Studio by Lussari.

Spodnji del iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Podrobnosti so tiste, ki naredijo veliko razliko med klasičnimi spodnjimi hlačami za trenirko in spodnjimi hlačami za prosti čas. Na voljo so v zemeljskih tonih, izdelane iz najudobnejših materialov, ki si jih lahko zamislite, z izrezi, ki se popolnoma prilegajo vaši postavi, in jih lahko kombinirate z drugimi kosi oblačil za prosti čas, pa tudi s kapucami, supergami, toplimi nogavicami in celo s prevelikimi jaknami.

Kapucarji iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Ali vam je všeč občutek udobja in mehkobe, ki ga dobite, ko nosite svoje najljubše jopice s kapuco? Obljubljamo vam, da bo občutek, ki ga boste imeli v izdelkih iz kolekcije Soul Studio by Lussari, postal merilo za vse vaše prihodnje odločitve. Zaradi zemeljskih tonov, pomešanih z lepimi materiali in manjšimi kroji, so ta oblačila popolna za vse priložnostne kombinacije.

Majice, hlače in jopice iz kolekcije Soul Studio by Lussari so zasnovani tako, da sledijo spremembam v vašem življenjskem slogu in se prilagajajo novim potrebam, ki so postale del vašega vsakdana. V naši ponudbi bodo kmalu na voljo novi modeli, ki bodo zagotovo potrdili mesto naše kolekcije oblačil za prosti čas v vaših omarah. In to je šele začetek zgodbe, ki smo jo pripravili za vas!

Ostanite edinstveni, še naprej uživajte v svojih ritualih (ob koncu tedna) ter uživajte v prijetnosti in udobju, ki ju zagotavljajo izdelki iz najnovejše kolekcije oblačil Soul Studio by Lussari Loungewear. Vse izdelke, ki so trenutno na voljo v naši ponudbi, lahko najdete v trgovinah ali naročite prek spleta.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...