Iščite po spletni strani
Blog
10.09.2021.

VEČJI NAKUP = VEČJI POPUST

Kaj te čaka v Sport Vision poslovalnicah ta mesec?

VEČJI NAKUP = VEČJI POPUST

Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''.
Kaj to pomeni?
Ob nakupu 2 kosov oblačil ali 2 parov obutve prejmeš 20% popust, če pa kupiš 3 ali več kosov oblačil oz. 3 ali več kosov obutve, pa prejmeš 30% popust na svoj nakup! Ne skrbi, če je v tvojem izboru od 2 oziroma 3 kosov oblačil (ali obutve) en ali več znižanih. Še vedno ti obračunamo popust na vse ostale neznižane artikle.

Ker prihaja jesen, oz. je že prišla, je pravi čas, da začnemo razmišljati o dolgih rokavih, prehodnih jaknah ter začnemo načrtovati kako bomo športali v sezoni, ki prihaja. Dobra odločitev je dan preživet v gorah vendar to zahteva tudi dobro pripravo. Imate pohodniške hlače in prave pohodniške čevlje?

Z akcijo 2=20, 3=30 se lahko celotna družina obleče, obuje in pripravi na nove športne avanture. Ali pa zberi ekipo prijateljev in si skupaj privoščite nekaj novega, ter se s tem zaobljubite, da boste letošnjo jesensko in zimsko sezono izkoristili za več športnih dni.

Obišči najbližji Sport Vision in izkoristi super priložnost!

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.