Iščite po spletni strani
6 TOP ZNIŽANIH IZDELKOV, KI JIH MORATE IMETI
6 TOP ZNIŽANIH IZDELKOV, KI JIH MORATE IMETI
Novice
10.08.2021.
Novice

6 TOP ZNIŽANIH IZDELKOV, KI JIH MORATE IMETI

10.08.2021.

Ali radi nakupujete na razprodajah? Primerjate cene, vnaprej izberite izdelke za naslednjo sezono ali dopolnjujete svojo garderobo poletnih oblačil z jesenskimi? Če je vaš odgovor pritrdilen, nadaljujte z branjem, saj v nadaljevanju sledijo tisti artikli, ki jih boste želeli imeti takoj.

Dobra novica je, da so omenjeni izdelki v nadaljevanju v naši spletni trgovini trenutno v akciji! Oglejte si jih in si jih zagotovite še danes.

Moške superge Nike Air Max Infinity 2

Saj veste: tiste vrste superg, ki so tako udobne, da jih želite nositi povsod? Seveda govorimo o moških supergah Nike Air Max Infinity 2, ki s svojo konstrukcijo in nenavadnim dizajnom pritegnejo pozornost povsod. Popolna kombinacija materialov predstavlja dodatno jamstvo za maksimalno udobje. Preverite ceno in vse razpoložljive velikosti tega modela.

Impresiven ženski kapucar Nike Air

Nike kapucar je brezčasna klasika, tako v športni kot v lifestyle modi. Ko pa klasiko popestri dizajn v kombinaciji privlačnih detajlov iz mrežice in pastelnih odtenkov, se ji enostavno ne moremo upreti. Če se je tudi vam zgodilo to, ko ste zagledali ta Nike Air ženski kapucar, izkoristite akcijo in ga naročite tukaj.  

Fantovske kratke hlače Nike  

Kaj fant obleče raje kot udobne Nike kratke hlače, ki segajo do kolen in so tako mehke, da ga niti malo ne ovirajo pri njegovih vsakodnevnih aktivnostih? Če tudi vi ne poznate odgovora na to vprašanje, izkoristite priložnost za ugoden in praktičen nakup. Še dobro, da te kratke hlače lahko kombiniramo z majicami vseh barv, saj jih vaš fant zagotovo ne bo želel sleči.

Najljubše dekliške pajkice Nike

Nasmeh na obrazu vaše punce bo postal konstanta, če naročite te udobne, paktične in univerzalne dekliške pajkice Nike. Mehke, raztegljive pajkice v univerzalni črni barvi jo bodo spremljale pri vseh njenih šolskih in prostočasnih aktivnostih. Kombinirala jih bo lahko z vsemi ostalimi oblačili, izgledala super in se počutila neskončno udobno. Hitro izkoristite akcijo in si jih zagotovite, preden zmanjka zaloge!

Moški športni kapucar Under Armour

Doslej je bilo že večkrat dokazano, da so klasični moški kapucarji vedno iskan kos oblačila. Nismo bili presenečeni, ko je ta moški kapucar Under Armour postal eden najbolj iskanih izdelkov v naši ponudbi, še preden je zares prišel v prodajo. Pohitite, saj je akcija na ta kos oblačila nekaj, kar res ne smete zamuditi.

Ženske superge Ellesse Doris

To zgodbo zaključujemo v pastelnih tonih z ženskimi supergami Ellesse Doris. S popolno kombinacijo materialov, nevtralnih in pastelnih tonov ter detajlov, ki le izboljšajo celoten videz teh trendovskih superg, je ta model prava izbira za dekleta in dame, ki rade nosijo netipične, a vsekakor udobne in privlačne superge. Naročite jih preko spleta.

Celotno ponudbo, ki je v sezonski razprodaji, najdete na tej povezavi. Popusti veljajo do 15. avgusta. Zaloge so že močno pošle, zato izkoristite to priložnost in poiščite obutev, oblačila in opremo, ki jo potrebujete ter jih naročite pravočasno.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
23.
Jun.
Novice
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!