Iščite po spletni strani
POLETJE, DOBRODOŠLO
POLETJE, DOBRODOŠLO
Novice
23.06.2021.
Novice

POLETJE, DOBRODOŠLO

Tu so oblačila in dodatki, ki jih ne smete zamuditi
23.06.2021.

Ste na tekočem s trendi, ki bodo zaznamovali to poletje? Če niste, je to priložnost, da spoznate naše novosti. V tem blogu vam predstavljamo oblačila in dodatke, ki jih zagotovo ne smete izključiti iz svoje zbirke. Pozdravite poletje v odličnem slogu in dopolnite svojo garderobo s kosi iz naše poletne ponudbe.

Vonj oceana – adidas Ball for the Oceans 365 Tee

Le kje drugje bi se v poletnih mesecih zadrževali raje kot v bližini oceana? Lahko pa oblečete adidas Ball for the Oceans 365 Tee majico in poskrbite, da vam vibracije in vonj oceana sledijo na vsakem koraku. Ohlapen kroj te majice vam pusti, da se svobodno gibate. Svojo ljubezen do morja s to majico ne izražate le preko oceanskega potiska. Majica sestoji iz Primeblue recikliranih materialov v sodelovanju s Parley Ocean Plastic, ki si prizadeva za zmanjševanje plastičnih odpadkov v oceanih.

Poletni kos oblačila, ki vas ujame vsak pogled - kopalke adidas

Iščete popoln bikini, ki vas bo na prvi pogled pustil brez sape? Menimo, da je ta adidasov model prava izbira za vas. Všeč nam je, ker se popolnoma prilega vsaki ženski, ima nastavljive trakove, ki vam omogočajo, da z zgornjim delom manipulirate tako, kot vam je všeč, poleg tega pa prikrije pomanjkljivosti in podaljša postavo. Ali obstaja boljša izbira za to poletje?

Kraljica poletnega sloga - Nike obleka v metinih odtenkih

Prilagojena tako, da jo lahko nosite kot obleko ali pa kot daljšo majico, s pajkicami ali kratkimi hlačami, dolgimi do kolen. Nike obleka v metinih odtenkih je ena izmed kraljic letošnjega poletnega sloga. Oboževali jo boste zaradi kroja, pa tudi zaradi bombažnega materiala, ki je najbolj prijetna izbira za vroče poletne dni. Zablestite v vseh kombinacijah garderobe in nosite ta privlačen model v nežnih tonih.

Za ljubitelje poletnih avantur – Nike Jordan H86 JM Washed Cap

Poletne dogodivščine se zdaj lahko uradno začnejo in zagotovo ne boste našli boljšega zaveznika od Jordan kape. Gre za unisex model v nevtralno beli barvi, ki se zagotovo odlično poda k vsem vašim najljubšim poletnim kosom oblačil in obutve. Bela klasika je obvezna stalnica vsake poletne sezone. Jo tudi vi obožujete? Oglejte si tudi celotno ponudbo belih modelov obutve, oblačil in dodatkov.

Obvezna oprema za poletne treninge - ženska torba Under Armor Favorite

Ženska torba za trening Under Armor Favorite pritegne pozornost ne le z nežno rožnato barvo, temveč tudi s svojo lahkotnostjo, ki vas bo presenetila. Izdelana je iz trpežnega materiala s tehnologijo Storm in s premišljenim, zaključkom, ki ji daje vodoodpornost. Je zelo prostorna in praktična. Vanjo lahko spakirate vse, kar potrebujete za aktiven poletni dan.

Izberite sladoledne barve na natikačih Ellesse Candy

Skrivnost letošnjega poletja je v barvah - čim bolj pisano, tem bolje. Zato je pri natikačih ena naših najbolj priljubljenih Ellesse Candy, ki je s svojo privlačno paleto barv, udobjem in prilagodljivostjo na vsaki nogi v naši spletni trgovini na vodilnem mestu v ponudbi natikačev. Ne zamudite priložnosti, da si na tej povezavi ogledate celotno ponudbo natikačev.

Položite srce na dekliško majico Nike

Dekleta obožujejo darila in če je to darilo Nike majica s 3D srcem, sta navdušenje in veselje še večja. Bombažni model s klasičnim krojem, dodatno poudarjen z bleščicami, ki odlično dopolnjujejo dizajn.

V naši ponudbi je ta model na voljo v velikostih za deklice, stare od 3 do 5 let.

Otroška kapa Nike - za zaščito pred soncem

Danes izpostavljamo model Nike kape v močni rožnati barvi za dekleta, na voljo pa je tudi v modri za fante. Preprost dizajn in diskretna črna Nike kljukica spremenita ta model v obvezen element zaščite proti soncu za vsa kul dekleta.

Poletna kolekcija znanih blagovnih znamk je na voljo v naših trgovinah in preko spleta. Upamo, da boste to poletje preživeli tako, kot si želite, in da vam bo ostalo v najlepšem spominu. Do naslednje pustolovščine si oglejte našo poletno ponudbo in naročite modele, ki jih ne smete zamuditi.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!