Iščite po spletni strani
Blog
19.04.2021.

PREDSTAVLJAMO VAM NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2

Navadili ste se že, da vam vsak teden predstavljamo najnovejše modele, ko izidejo. Tokrat vam predstavljamo nove tekaške superge blagovne znamke New BalanceFuelCell Rebel v2, ki so idealne za tek in druge oblike intenzivnih treningov.

Kaj je razlog, zaradi katerega nove tekaške superge New Balance FuelCell Rebel v2 tako izstopajo?

FuelCell Rebel v2 so superge, ki so ustvarjene za visoko-intenzivne vadbe, ne glede na to, ali govorimo o teku ali o treningu. So zelo odzivne – za to poskrbi visoko-zmogljiva pena FuelCell, ki zagotavlja maksimalno blaženje ob stiku s podlago. Z vsakim korakom boste čutili povratek energije!

Za dodatno podporo podkrbijo detajli na peti. Pri tem je posebna pozornost namenjena tudi obliki “ovratnika” – tistega dela superge, ki se oprijema gležnja. Tudi ta je napolnjen s peno. Zahvaljujoč temu je ta model ne le udoben, pač pa zagotavlja tudi maksimalno stabilnost.

Velike izboljšave pa lahko opazite tudi na zgornjem delu superge. Za razliko od originalnega modela, ki je bil polno tkan in je imel integrirani jeziček, ta postreže z zračno mrežico, medtem ko je jeziček ločen in se lahko prilagaja glede na tekačeve potrebe. Ta kombinacija pripomore k udobju in skupaj z impresivnim znamčenjem in učinkovitimi barvami poskrbi, da je ta model še bolj privlačen.

Specifikacije moške in ženske tekaške superge New Balance FuelCell Rebel v2

  • Visoko-zmogljiva pena FuelCell zagotavlja eksplozivni povratek energije in pripomore k še boljšim rezultatom.
  • Zgornji del superge sestavlja kombinacija mrežice in sintetike.
  • Detajli na peti poskrbijo za stabilnost, hkrati pa ne vplivajo na težo superge.
  • Del superge, ki se oprijema gležnja, je oblikovan tako, da fiksira stopalo.
  • NDurance tehnologija podplata zagotavlja vrhunsko stabilnost in vzdržljivost. Podplat sestavlja kombinacija materialov, med katerimi prevladuje guma.
  • New Balance FuelCell v2 ima povprečni naklon 6 mm.
  • Povprečna teža moške superge New Balance FuelCell v2 je 204 g.

  • Povprečna teža ženske superge New Balance FuelCell v2 je 167 g.
  • Te superge so idealne za beton, ravne površine in fitnes.
  • Namenjene so tekačem, ki imajo višje, bolj stabilne narte in so naravni pronatorji. So bolj fleksibilne in prilagodljive lateralnim gibom.

Tekaške superge New Balance Rebel FuelCell v2 so na voljo v izbranih poslovalnicah Sport Vision in preko spleta.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...