Iščite po spletni strani
Blog
31.03.2021.

HOKA ONE ONE IN COTOPAXI PONOSNO PREDSTAVLJATA: Vrhunska športna superga Torrent 2

Blagovna znamka opreme za bivanje na prostem in dobrodelna družba Cotopaxi ter vodilna obutvena znamka Hoka One One sta združili moči v barviti reklamni kampanji za novi model športne superge Torrent 2. Se sprašujete, kaj imata znamki skupnega, da sta združili moči? Odgovor se skriva v strasti do odgovorne proizvodnje in narave. Posledica?

HOKA x Cotopaxi športna superga Torrent 2

Zvezdo med športnimi supergami, Torrent 2, najbolje opišeta lastnosti lahkotnost in prožnost. Superga je zasnovana tako, da bo z njo vaš korak na zahtevnih terenih okreten, hkrati pa na račun izboljšanega blazinjenja izredno lahkoten. Okretnost in lahkotnost sta sicer lastnosti, po katerih je Hoka Ona One poznana že več kot desetletje. Tudi žive barve niso nekaj, kar bi bilo Hoki novo. Z njimi navdušuje tudi tokrat in s supergo Torrent 2 slavi drzen, mogočen in neopravičujoč HOKA x Cotopaxi slog.

»Strast do trajnostnega oblikovanja je jedro naše blagovne znamke in naša neutrudna prizadevanja za splošno dobro so očitna v premišljenem ustvarjanju izdelkov,« je povedal Davis Smith, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Cotopaxi.

»Naše poslanstvo je omogočiti vsem športnikom razpeti krila, zato sodelovanje HOKA x Cotopaxi močno poudarja drzen in nepričakovan pristop, s katerim HOKA že ves čas želi uresničiti ta cilj,« je dejala Gretchen Weimer, produktna vodja pri HOKA ONE ONE. »Sodelovanje s podobno mislečo blagovno znamko Cotopaxi nam pomaga več ljudem omogočiti raziskovati svoj svet in upamo, da tudi izboljšati ter polepšati ta svet.«

Cotopaxi je blagovna znamka, ki ponuja opremo za bivanje na prostem. Obenem je tudi dobrodelna družba z močnim družbeno odgovornim poslanstvom. Z dvema trgovinama, močno razvito spletno prodajo ter več kot 80 zaposlenimi ozaveščene kupce navdušuje z odgovorno oblikovanimi oblačili. Prodaja omenjenih oblačil podpira poslanstvo za zmanjševanje revščine. Fundacija Cotopaxi je zaslužna za več kot 60 nepovratnih sredstev preverjenim organizacijam, ki se v prvi vrsti borijo proti revščini.

Hoka One One je ena najhitreje rastočih blagovnih znamk obutve in oblačil v zgodovini. Obutev HOKA je bila zasnovana v gorah in ponuja edinstveno kombinacijo izboljšanega blazinjenja in opore za enkraten lahek korak. Blagovno znamko vsak dan vodi strast do oblikovanja novosti in novih dizajnov svoje obutve ter oblačil. Združuje širok nabor svetovnih prvakov, modnih vplivnežev in rekreativnih športnikov. Omenjeni oboževalci znamke HOKA obožujejo drzen, nepričakovan pristop in prepričanje v moč človeštva, ki ustvarja spremembe za boljši svet.

HOKA športnikom po vsem svetu omogoča, da letijo.

Želite tudi sami poleteti z novimi supergami Torrent 2? Naročite jih preko spleta ter izkoristite pomladne dni in čudovito naravo, ki vas obdaja.

Ekipa Sport Vision

 

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.