Iščite po spletni strani
Blog
04.05.2022.

Pridruži se naši ekipi!

Prodajalec/ka (m/ž) v Sport Vision poslovalnici.

Iščeš nove priložnosti? Si komunikativna oseba, ki je doma v svetu športa in mode in svoje navdušenje rada širi med ljudi? Imaš vsaj 1 leto delovnih izkušenj s prodajo v trgovini in osnovno poznavanje dela z računalnikom (Word, Excel)? 

Sport Vision d.o.o. je eno vodilnih podjetij na področju prodaje športne obutve in oblačil na slovenskem trgu. Naša ekipa se je pred dobrim letom dni pridružila ekipam iz osmih držav, v katerih prav tako lahko najdete trgovine Sport Vision. Prodajamo kakovostne izdelke svetovno najbolje uveljavljenih blagovnih znamk, kot so adidas, Nike, New Balance, The North Face, Hoka, Puma, Under Armour, Colmar in mnoge druge, ki so našim zaposlenim v navdih in ponos.

Poslovalnice Sport Vision se nahajajo po celi Sloveniji. Ker se zavedamo, da je kakovostna obravnava naših strank vsaj toliko pomembna kot izdelki sami, so naša vrata vedno odprta za entuziastične prodajne svetovalce. Gre za dvoizmensko zaposlitev za polni delovni čas. Prednosti, ki jih ponujamo, so delo v urejenem in uspešnem podjetju z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas in možnostjo napredovanja. Nove sodelavce za delo v svetu športa tokrat iščemo na področju Ljubljane.

Če se prepoznaš v opisu zgoraj in želiš postati del naše ekipe, pošlji prijavo na rok.zavrsnik@sportvision.si do 31.05.2022

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.