Iščite po spletni strani
NOVE POLETNE VIBRACIJE: Zakaj so TikTok kardio vadbe absolutni hit letošnjega poletja?
NOVE POLETNE VIBRACIJE: Zakaj so TikTok kardio vadbe absolutni hit letošnjega poletja?
Trening
13.07.2020.
Trening

NOVE POLETNE VIBRACIJE: Zakaj so TikTok kardio vadbe absolutni hit letošnjega poletja?

13.07.2020.

Ves svet je na TikToku! Ta platforma je sredi pandemije postala neverjetno priljubljena in njena priljubljenost iz dneva v dan raste, kar se kaže tudi v številu njenih uporabnikov. Če ste se imeli priložnost preizkusiti v TikTok vadbi, vas je zagotovo osupnila priljubljena glasba, ki spremlja videoposnetke, in ne dvomimo, da ste sodelovali ali vsaj preizkusili nekatere izzive.

Tudi svet športa se temu novemu trendu ni mogel upreti, zato so znani fitnes trenerji in vplivneži izkoristili prednosti TikTok-a za delitev svojih fitnes programov z oboževalci. Tako imenovani TikTok Fitness je postal absolutni hit letošnjega poletja, ki se kot hashtag lahko pohvali z večmilijonskimi objavami na platformi. Ponuja celotne vadbene programe, ki združujejo glasbo in priljubljene TikTok izzive.

Ena od pobudnic tega trenda je Cassey Ho, dekle, ki je začelo The Blogilates in posnelo 15-minutni video s plesnimi kardio vajami in najbolj priljubljenimi skladbami TikToka za vse oboževalce te nove izredno priljubljene platforme. Kliknite video in uživajte v vadbi.
 

 

Zakaj so TikTok kardio vadbe absolutni hit tega poletja?

So zabavne, drugačne in odličen recept za dobre vibracije čez cel dan. Vsako vajo ali izziv naredite ob privlačni, zanimivi in zabavni glasbi. Zaradi spodbudne glasbe se na začetku izzivi zdijo preprosti, čeprav prebudijo vsako mišico v vašem telesu.

Mešanica plesnih in kardio vaj je še en razlog za priljubljenost TikTok vadb. Lahko so res intenzivne in vključujejo različne mišične skupine, zato lahko ob pretiravanju ali vadbi brez predhodnega ogrevanja  poleg nove zaloge energije pridelate tudi kakšno vneto mišico. A ne pustite, da vas to odvrne!

Lotite se počepov, izpadnih korakov, deske, sklec in drugih zahtevnejših izzivov z zadetki iz TikTok-a in vaš trening bo veliko bolj zanimiv in zabaven, sčasoma pa bodo najtežje vaje postale vaše najljubše.

To poletje spremenite svojo fitnes rutino in preizkusite vaje New Summer Vibe - TikTok. Priporočamo, da jih počnete zunaj - v parku, gozdu, na vašem dvorišču ali na balkonu, ob tem pa uživate v veselih ritmih, soncu in vsakem gibanju telesa.

In če potrebujete športno obutev ali oblačila, ne odlašajte z nakupom in jih poiščite v naših trgovinah ali naročite preko spleta.
 

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

22.
Jun.
Trening
Predstavljamo vam vse nove trende, ki so očarali ljubitelje fitnesa po celem svetu. Dobra novice je, da te vadbe lahko izvajate tudi doma!